Ledande varumärken på varje position

Digital marknadsföring

Vi är experter på att hjälpa företag att skapa engagerande innehåll och effektiv annonsering i en rad olika plattformar.

Med externa touchpoints gentemot potentiella kunder, såsom display, native, ljud, sök, video och utomhusreklam är vi en komplett leverantör för modern marknadsföring.

Vi prioriterar transparens i alla våra medieköp för att säkerställa kostnadseffektiva lösningar. Dessutom är vi experter på den senaste tekniken för spårning och datastyrning, vilket tillsammans med våra effektiva köp verkligen skapar effekt.

Google Ads

I den digitala marknadsföringsarenan står Google Ads som en ovärderlig pelare för företags synlighet och kundengagemang. Med miljarder sökningar varje dag, ger det en unik möjlighet att placera ditt varumärke framför rätt ögon vid rätt tidpunkt.

Aied Marketing erbjuder expertis inom Google Ads för att skräddarsy kampanjer som ger maximal avkastning på din investering. Genom att kombinera djupgående sökordsanalys med AI-drivna optimeringstekniker säkerställer vi att dina annonser når din målgrupp effektivt och kostnadseffektivt. Naturligtvis är vi certifierade som Google Partner.

Men vi går längre än så. Med ett ständigt föränderligt digitalt landskap övervakar och justerar vi dina kampanjer i realtid, ser till att du alltid är ett steg före konkurrenterna.

Kontakta oss så berättar vi mer
Firmbee.com

Amazon Ads

I e-handelsvärlden har Amazon förvandlats till en dominerande kraft, och med den kommer Amazon Ads - en mäktig verktygslåda för att driva både produktsynlighet och varumärkesmedvetenhet. Men dess potential sträcker sig långt utöver de traditionella produktlistningsannonserna.

På Aied Marketing specialiserar vi oss på att utnyttja kraften i Amazons premium nätverk för displayannonsering. Med tillgång till Amazons djupa och oslagbara data kan vi rikta dina kampanjer till rätt målgrupp med precision och relevans som ingen köpplattform eller publicist kan matcha. Via Amazons displaynätverk når vi både nationella och lokala webbsidor. Vi köper annonsutrymmet på auktion och kan därför alltid garantera de lägsta kontaktkostnaderna.

Kontakta oss så berättar vi mer
Christian

Meta Ads

Inom det snabbt växande digitala ekosystemet av sociala medier och interaktiva plattformar sticker Meta Ads ut som en vital del för djupgående användarengagemang och varumärkesbyggande. Den erbjuder en unik blanding av traditionell annonsering kombinerat med de senaste teknikerna inom interaktiv kommunikation.

På Aied Marketing har vi expertis och använder oss av den senaste AI-tekniken för att skapa precisionriktade kampanjer. Vår djupgående förståelse för plattformen garanterar att dina annonser inte bara når din målgrupp, utan också resonerar med dem på ett sätt som driver både engagemang och konvertering.

Vi anpassar varje kampanj specifikt för Meta's dynamiska miljö, optimerar varje aspekt från design till leverans för att säkerställa att ditt budskap når fram klart och tydligt.

Kontakta oss så berättar vi mer
dlxmedia.hu